Hoe wij zelfgemaakte producten ontwerpen en creëren.

1. Contact met onze klant

Bij D3Deco worden onze klanten op handen gedragen. Niet alleen staan wij altijd klaar voor jou maar ook staan wij open voor leuke en uitdagende projecten.

2. Mogelijkheden

D3Deco levert zelf al een heleboel ontwerpen maar indien je zelf iets wilt aanleveren bekijken we altijd eerst wat er mogelijk is.

3. Ontwerp

Eenmaal dat de mogelijkheden zijn besproken gaan we aan het werk met jouw persoonlijk ontwerp.

4. De uitvoering

Met de machines die wij in huis hebben kunnen we 3D-printen, laseren en frezen. Door deze machines kunnen wij de meeste ideeën tot werkelijkheid brengen.

Wij zijn Angelo en Astrid van D3Deco, een klein bedrijfje gevestigd in Temse die zich specialiseerd in het maken en personaliseren van producten.

Hoe is D3Deco begonnen?

De geometrische kat was één van onze eerste ontwerpen. Dit geometrisch figuurtje is gemaakt uit kunstof die laag per laag wordt opgebouwd. Bij de verkoop van deze geometrische kat was er veel vraag naar andere dieren waardoor ons aanbod enorm is gegroeid.

Wat kan je allemaal maken met zo een 3D printer? Eigenlijk bijna alles! Bijvoorbeeld: Een schuifsysteem van een serre dat gemaakt is uit kunststof. We noteren alle dimensies van het stukje dat defect is, we creëren het stukje in 3D en kiezen nadien welke kunststof het beste is voor deze toepassing. Niet alleen heeft onze klant terug een werkende schuifdeur maar ook een goedkope oplossing voor zijn probleem.

Groter en andere materialen

Onze 3D printer werd snel te klein doordat er meer vraag kwam naar grotere figuren. Het volgende machine in ons atelier werd een CNC machine. Dit machine kan uitsnijden tot 1,20m x 1,20m! Dit machine gaf ons niet alleen grotere figuren maar ook meer mogelijkheden om de klant nog beter van dienst te zijn. Vanaf nu kon D3Deco zijn producten maken uit verschillende soorten hout.

Lasers!

Vervolgens investeerde we in een laser cutter die ons aanbod van producten nu kon personaliseren. Met dit laser machine kunnen we bijvoorbeeld huisnummers graveren die gemaakt zijn uit leisteen. Niet alleen leistenen kunnen we graveren maar ook verschillende soorten hout.

Zoals je kan zien investeert D3Deco vooral in de personalisatie mogelijkheden van onze klanten en dit gaan we ook blijven doen in de toekomst. Heb je zelf een leuk idee maar weet je niet hoe je er moet aan beginnen? Stuur ons een mailtje op info@d3deco.be of surf naar onze website op www.d3deco.be

Een blik achter de schermen bij D3Deco Design.

D3Deco Design blijft op de uitkijk voor nieuwe machines waarmee wij een meer gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden aan onze klanten.